Khamis, 16 April 2009

Book Store

Ini antara koleksi buku-buku anakku yang sorang ini.Termasuklah numbers,letters,colours,animals n yg paling danial suka ni kat bawah ni..
Koleksi little einsteins stories..

Tapi time free tv la peneman sejati my little hero sorang ni..ni pon tgh layan tv nih


Ni pula ibu nye clection.Mingguan wanita la plg banyak.cuma sebagian je ni yg lain2 tu dah xtersusun dah jadinya.ibu pon join anak gak.mmmngeee..

with hug n kiss to my little prince
smoga membesar sebagai anak yang sihat,berilmu,beriman dan berguna serta berjaya didunia dan di akhirat,amin.
.com

0 YOUR COMMENT... 8-):

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."