Isnin, 21 Mac 2011

Cubaan

Nak try jugak la katakan..so tunggu apa lagi try je la..cubaan kat picnik
alaa bukan apa2 pon just try edit picture jek..hakhakhaks!
asben la ni, sibuk soh org try dulu..dia??..dia xmo pon..apa2 hal suh kita ja yg menerai dulu.Pasni kalo menjadi baru bgtau kat dia..

Ekceli, asben dah tau , bini dia mmg suka edit mengedit picture.
Picture family.
tak tau la jadi ke tak..tp rasanya cam biasa ja..

ni hasil edit gambar nya..


dan ini pic sebelomnya..

tp, bole jgk la nmpk bezanya tu..kan3 ;p

4 YOUR COMMENT... 8-):

Oyat Ceritera berkata...

edit guna apa???? suka gak edit pic...hehehehe

d'anie berkata...

to oyat ceritera : guna picnik.. dah bg link yg kaler pink tu.. *___*

eezalia berkata...

assalamualaikum anie,

lama gila x jgk blog kwn2 ni,heheh...
picnik ni best kan...ada satu lg nak mcm picnik ni alia x ingt nama apa...hat tu best gak

d'anie berkata...

waalaikummussalan, alia..

mmg pon, busy la katakan..bisnes lagik,kan3..

best la, tp guna notebook xslesa la..hihihiii..
anie rasa guna cs4 n p/scape lg ok la bg anie..sbb xyah online cam picnik..kan3

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."