Ahad, 24 April 2011

WORKS

WAHHH..!!!

Bnyak nye aktiviti takwim kat sekolah yang dah selesai kami warga kerja dah bereskan.
Sehingga la bulan 4 ni.

Biasa la kan, dah nama kerja main ngan budak..aktiviti ngan budak je la kami uruskan.. Tapi bagi kami yang buat further study ni terpaksa la berlipat kali ganda bnyknya kerja. Dah tu saya yang pilih , kan.. HArusla kena mcm tu..

Tapi xpe saya redha.. Kalo tak , tak naik gaji la saya..huhuuuuu.. maklom la skarang ni semua benda dah naik harga, dah mahal, dah berbeza taraf hidup. Dulu ya la, gaji guru ni mmg dah ok ls.. Bukan bermakna sy hanya pandang pada gaji ye.. tp standard la kalo dah keja mesti la nk upah..betul tak???

Tapi utk keselesaan kehidupan kena la berubah sendiri,kan..kalo bukan kita sapa lagi???

so,
berbbalik pd alam pekerjaan ni.. dah mcm2 aktiviti yang berjaya sy libatkan diri walaupun dlm keadaan preggy + nak exam + budak2 sekolah ni la hasilnya..

1. Netball = Johan

Bola Baling = ke-3

Nasyid = ke -3

Sukan Tahunan sekolah


Kem kecemerlangan UPSR di Motel Desa Kuala Terengganu..
Ada lagi satu, Action Song tempat ke-2.. gambar nextweek upload.

Rasanya yg tu cukup kot.. nanti2 update pasal works oke . ;p

2 YOUR COMMENT... 8-):

mzhany berkata...

tapi bila bulan5 nnti mesti besh, dpt byk hadiahkan hihihi

d'anie berkata...

hany, last year sy yg bnyk skali dpt hadiah tauuuu..jgn maraaaaaaahhh ;p ^_~

tp standard la sklh kurang murid n kaw pedalaman :)

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."