Khamis, 7 Julai 2011

GENAP


Alhamdulillah, harini genap 36 weeks preknen.
That's mean 9 mthns already..
cuma tinggal 17 hari lebih kurang.
Kalo baby adik ni pon mcm abg danial nak jenguk dunia dlm masa terdekat 38week 3days.

Betul lah, org cakap kalo dah tahap sarat2 cenggini rasanya nak cepat2 ja deliver.
Sebabnya xlarat n xdaya dah badan ni nk wat keja ngan membuyong camni..eeerrmmm..

Tapi ada la member2 kat tmpt keja ckp : ''eh, kira awak ni kuat la tuh!! masih steady wat mcm2 lagi'' huh!!!?? terpaksa dek oiiii.. gagah juga diri ni n pulun kan jgk langkah longlai kaki ni.

Tapi walau xsabar mana pon sy nak deliverkan 2nd baby ni..sebenarnya hati sangat takut n berdebar2 sgt.. Harap2 semua slamat dan sempurna lah kelahiran ni. Ya Allah permudahkan utk aku bersalin..Amin.


****
Di saat tgh sarat2 ni, ada lak emosi terganggu... eeeemmm sungguh tak suka perasaan ni.. terasa hati oke!!! sgt tersentuh oke!!! xsuka ngan situasi camni !!!

5 YOUR COMMENT... 8-):

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam D"nie.Syiannya mak yung nk mkn pajeri nenas.jgn ngengces udah la yer.adik ipar k.atie pon ngah nunggu ari gak nk bersalin....k.atie doakn semoga semuanya slmt yer.

D'aNie berkata...

to kak atie : ngengces tu apa ek..

ok kak..xpe, ritu dah buat pajeri terung dah ..kira ok la tu..hikhik..

m@y berkata...

ngeces tu bahasa jawa..air lir meleleh..

Mummy Siti berkata...

wah tengah tunggu hari rupenya....

D'aNie berkata...

TO MAY :: ooooowwhhh..paham3..

to mummy siti :: yup... tetiap hr berdebar..eerrmmm

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."