Ahad, 10 Julai 2011

PAGI AHAD




AS-SALAM TO ALL..

Pagi ni rasa ceria ja nak p keja. Suasana pon beshhh.. Bukit Mundok di hiasi dan di penuhi ngan kabus-kabus dingin dan sejuk yg sgt tebal dan sgt sejuk yg sgt besh.

Hati saya pon berbunga jgk pagi ni.. Harap-harap perasaan tu kekal sampai la nk bersalin nnt. Perasaan cam ni akan membuatkan saya suka dan hati pon tenang.Walaupon kaki ni dah longlai nk melangkah membawa perot yg membuyong ini.

Pagi ni ada assembly mingguan. Besh jgk sbb sejuk n berkabus la katakan so xlah panas n berpeluh dibuatnya..punya la beshh sampaikan terlupa nak snap kan pic tu tadi..

Semoga kesihatan juga terjaga sampai la masa bersalin nanti. Insyaallah, Amin.

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."