Khamis, 14 Julai 2011

SCAN BABY ADIK

As-salam to all..
Ini ada adalah hasil scan 4D baby adik lam pewut ibu.
Time scan ni dah masuk 33 week.
Maknanya dah besar la baby adik dalam sana.
Jadi xdak ruang utk baby adik nak gerak2 ngan bebas.

Saya scan baby adik kat INS Specialist Centre, Kat Alor Star. cuma RM68 ja.
Murah la tu berbanding kat tengganu ni ha..RM 350..
Seb baik la mmg dah survey dl sblm p wat scan 4D tu..

Maybe ka tengganu ni xdak bnyk kot tmpt2 scan yg canggih manggih tu..maybe dia satu ja yg ada kot.
Sebab tu le cekik darah org ja..
Masa p jumpa doktor wat chek up bulanan tu, dia pon terkejut sbb terlalu murah berbanding di tengganu ni.

Apa-apa pun jom kita tgk bakal baby adik family kitorang.. xpa la kita tunjuk yg ni dulu pon kan..sbb dah xlama dah adik baby nk klua menjenguk dunia ni ha..insyaallah..semua selamat hendaknya..Amin.Tangan pon sempat tutup muka sebelah...
Skang ni dah 37 week pregnency..

2 YOUR COMMENT... 8-):

mzhany berkata...

adik maluuuu, sebab tu tutup muka ;)

D'aNie berkata...

hany , malu mcm ibu kot..kikikiii..(pemalu ke ibunya ni )))

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."