Rabu, 20 Julai 2011

SUDAH BERCUTI


Assalamualaikum warah matullah hi wabarakatuh.

Hari ni, 20 Julai sempena hari keputeraan Sultan Terengganu, bermakna dah start cuti lah utk saya bagi menunggu kelahiran baby adik.
Rasa mcm lega dan hilang stress utk menunggu saat2 tersebut.

Entry ni di buat mengikut schedule, jadi sy tulis ni awal lagi la..hehehehhe.
Otomatik publish..kikikiii..
Kalau2 saya dah bersalin ke ..

Tapi start hari ni saya sudah bercuti dari bekerja naik turun tangga ke kelas sana sini.
Bekejaran itu ini specialy budak2 UPSR tu..
hheeerrrmmm..dah cuti pon masih terfikir-fikir pasal budak2 tu..harap2 la dapat la derang jawab UPSR trial next week..25-27 Julai ni.. Teacher doakan awak2 semua beroleh kejayaan dan 'A' dlm matematik..

ok..ok..ok..ok dah..dah..ingat xmo fikir dulu la bab2 kerja.. nak stop sat..

Saat ni dah menunggu masa untuk melahirkan..
Ya Allah selamatkan dan permudahkan lah urusan kelahiran baby adik ke dunia ini, Amin.

3 YOUR COMMENT... 8-):

syafisyifa' berkata...

Moga selamat na

mzhany berkata...

Anie, semoga semua nya selamat ameen. dah la takyah la fikir kerja lagi k. tinggalkan dulu semua tuh. rest, tenangkn diri, then hany doakan semoga semuanya berjalan lancar ameen...

D'aNie berkata...

Pjah:: ameen
hany : ya la nk stop dl mikir pasal keja..

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."