Khamis, 21 Mei 2009

Akibatnya..

Ini lah akibatnya,jika main melebihi dak2 rebena yg tgh membesar. Kan haritu dah gtau ptg2 me n dak2 asrama ni tgh training netball.Haaaaa ni la buktinya betapa agrasifnya coach yg terrrlatih ni.

Gini story nye..1st round xde pe2 yg best but 2nd round tuh tgh mengejar GS nak score gol, me slaku GD pengganti dak yg asal(mc sakit mata) memecut trus ke tiang gol,dasarnya xde reaksi nak jatuh tiang tuh but skali i terposing ..dak2 ni turs menjerit..teeeeaaaccheeerrr!!!..me pon auuuuuwwww klepet tiang gol yg kaler putih setinggi 3x anak me yg berumur almost 4 yrs n seberat xtau bape kilo pap!! terjatuh kat little fingger i...bkn setakat kebas tapi terus xleh bengkok n tak leh rasa pe2 cam xde jari dah jadinya..

at the end cam ni lah rupanya,dah la mlm td buat class tapi time tu xrasa sengal2 n sakit2 lg tapi time dah sampai umah n dok update blog skit2 haaa dah mula terasa sakit n segala bagai dah jadinya jari i ni.yang bengkak n kale hitam kebiruan.seb baik x patah,sobsobsob..

p/s: xde la sampai dpt mc,huhuhuhu..

3 YOUR COMMENT... 8-):

Rieyuzie Zainul berkata...

ala..siannya..org ada gak pengalaman berkaitan tiang gol netball nih..tp that time, kat bahagian tiang tu betul2 hempap kepala chek..fuh..pening jap then..gelap gulita ja..hahaha..

P/s: semoga cepat lega na..

RainMe LeoBellicose berkata...

Omg.. patut la jari berbalut tadi. ingatkan luka masa potong sayur or terkepit pintu kereta or danial yang gigit.
Hight risk jgk jadi cikgu kan... patut la kena amik insuran.

D'aNie berkata...

tq..tp gee punya lg dasat..mesti bintang toing!!toing!! ja

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."