Rabu, 19 Ogos 2009

Rajinnye Ibu....ngee :p

Title yg paling hampeh.....ngeeeeee..ngee..nge

Senyum lebar en.soami time tgk peti ais .. bling2..shining cam lam tv tuh..senar nya nk ckp kat sini,hari ni me tersangatlah rajin menyental peti ais yg dah berkurun berkarat tahap nk minum air pun xlalu,,eee..ye ke tu..tp xle sampai tahap gitu,sj je gimik.

Lepas blk dr amik anak,subjek utama hr ni nk satle peti ais. kan kita dah nak sambut posa. so sbg persediaan awal,me kena la sental peti ais sehingga bersih berkilat,walau dah uzur peti tu,tp bersih,cuci,wangi,n sekemas blh mesti kena utamakan..


Walau pon penat tp berbaloi,sbb dpt pujian from en.laling.itu yg penting..kah KAH kah KAH (gelak jahat)


Redbull laling je yg tinggal,sbb de sakibaki lg tuh..

Ubat2 danial n family yg br diambil..

0 YOUR COMMENT... 8-):

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."