Isnin, 5 Julai 2010

5 July kembali utk kali ke-


Uols nk tau x, mcm mana bole terciptanya '' d'anie '' ni, padahal nama sebenar xde pon mcmni.. oke mai sini nk creta.. :-)

Ini adalah tahun ke- 10 weols raikan hari yg sgt2 bermakna bagi saya dan encik suami.. pada tarikh inilah weols declare nk jd sepasang kekasih..muahahaa..sangat lucu dan sangat kelakar..

neway, darling hubby..happy 10th anniversary of deeani. may Allah bless our relationship till the end of life, insyaallah.. saaaayaanng kamu.. i Love u Forever.

Nanti2 la i sambung cerita yek..skarang mcm dah rasa mngantuk plak..


p/s: darling jom tdo, stopkan la chatroll tu.mode bilik dah harum n membunga dah tuuuh...hiihihihik..

2 YOUR COMMENT... 8-):

unai a.k.a puan.U berkata...

tengkiu sudi lawat blog saya.. folo awak blik.. :-)

d'anie berkata...

ur welcome.. tq..slamat berblog

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."