Ahad, 7 November 2010

Ringkas & Simple

Ni ha, baru ada mood nk mulakan blog smula.. Baru ada feel nk menulis lagi. Tapi br ayat yg ke-3 dah ketandusan idea n buah fikiran. Kalo ikut kan melambak crita yg nk dikongsi bersama.


Bermula ngan entry birthday party anak yg ke-5 thn.. Ni la 1st time n simple2 party yg kami buat utk anak bujang sorg tu. Mahal?? xdenye jika nk dibandingkan Allah kurniakan rezeki yg besar utk kami seorng anak. Majlis ni sekadar meraikan usia anak yg ke-5 thn ngn kawn2 dia ja. itu pon ada yg xdpt hadir sbb alasan sakit. Mmg la kalo dilihat nmpk spt ..WAHHH..MERIAHNYA..ala biasa2 ja..gambar tu je yg nmpk gempak pon.

Kalo xcaye cuba search kat google A&W restaurant. Adala tercatat harganya.

Bukan sume kami jemput, anak2 rakan spermainan, sementelah kami ni duduk jauh dr dunia org..jauh dr keseronokan budak2 . jauh dari kebisingan kota..Kami cuma ingin meraikan anak. Cuma ingin buatkan dia gembira. Hanya itu. Cuba ingin buat yg terbaik utk anak. Tetapi tak kan itu akan menimbulkan rasa2 yg tak sedap didgr. rasa2 tak sedap di hadap.

Apa salahnya, ucapkan la tahniah.. ucapkan la slamat pjg umo, ucapkanlah yg baik2 utk anak kami.. Bukan wang ringgit atau hadiah atau apa2 yg membazirkan anda2 semua..Cukup sekadar DOA yg IKHLAS..

Majlis ni pon bukan la sejak dari thn lepas, sejak dr bulan2 lepas, sejak dr minggu2 lepas perancangannya.Jadi sekiranya ada insan2, sahabat2 , atau sedara2 yg tak terjemput, HARAP DIMAAFKAN atas ketidak prihatinan kami ,ketidak sengajaan kami..Majlis ni hanya onthespot..tu pon terkeluar dr molot asben ingin anak dia merasa seronok berkawan, ingin merasa sronok di raikan. hanya 2 hari sebelom hari jadinya iaitu 6hb November 2010.

Dengan cepat ja tgn search kat google cari yg mana paling murah n available utk situasi budjet kami anak beranak. Alhamdulillah kat A&W tmpt majlis tersebut diadakan khas utk anak kami Danial Haziq. Itu pon cuma 1 phone call. Nak jd rezeki tepat tarikh lahirnya mmg ada free 1 ja lagi..Alhamdulillah.

Untuk kamu, DH Abah dan IBU doakan yg terbaik utk kamu. Kami sgt sayangkan Kamu..Hanya kamu permata hati kami buat saat ini.




0 YOUR COMMENT... 8-):

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."