Sabtu, 22 Januari 2011

Malas kah??


Hari ni ada class Conference, PJJ USM.. Rasa-rasa mcm malas dan malas.. Penyakit Malas ni mula menyerang la plak. Padahal exam akan bermula bulan 4 nanti. Bila memikir lambat lg tu yg jd malas tahap gaban.

LAgi la bertambah malas apabila dah bole acces melalui laptop saya sendiri. PAgi td tengah godek2 portal dia br terjumpa menda alah ni.. hr ni nk try video confrence tu la..kalo jadi syukur sgt sbb xyah kluar kuala tganu utk hadirikan diri yg tersedia malas nih..

Sambil2 tu tgh deco-deco header banner rumah lama saya ini.. NAk kasi cantik mcm blog org lain jgk la..
KAdang-kadang idea bnyk tp trhad utk melakukannya...
Teringin senarnya nk buat fancy2 n cute miut n mcm2 lagi la tp xde kepakaran ke arah itu..

Aku ni kan, kalo bab mengaji penyakit malas menyerang tp kalo utk bersuka ria ini cepat ja bergeraknya..

herrmmmm apa lah peel aku nih???

p/s : pasan cun la tu ngan pic tu..muahaahhahaaa

2 YOUR COMMENT... 8-):

Oyat Ceritera berkata...

sweet la pic tue...rajin2kanlah diri tue ye...

D'aNie berkata...

sayang la oyat, size kecik..bila upload jd blur la plak..huhu

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."