Ahad, 20 Februari 2011

Anak Saya

* nak letak pic senarnya..ni guna laptop yg xde gambar family langsung..jadi..esok akan di upload kan gambarnye..

Anak saya namanya : DANIAL HAZIQ bin ISYAR RASYIDI
Lahir pada : 6 November 2005
Tepat pukul : 4.22 pm
Tempat Lahir : Hospital Sungai Petani..(sape soh x book awai kat Pantai Medical Cantre..hahahaa, kena bla..bla..bla ngan meksi kat situ sombong..siap pak mentua i maki lagi you.hehee..respek la abah.. )
Berat Lahir : 2.5 kg
Lilitan kepala : 33cm
Panjang : 50cm
Colour Kulit Lahir : pink (ni ulasan nurse itu yek)
Usia dlm Kandungan ibu : 38/52 +3/7 (paham ke.. saya paham..hehhee)
Berat ibu semasa bersalin : 60.8 kg, (skarang..huhuhu, baru bulan ke-4 dh mencecah 66.3kg..wah3..mcmne kalo time dah nk bersalin nnt..haruslah 75kg gamaknya)
Jaundis : tinggi beb..5 hr dok bawah lampu biru..sampai terbakar kulit.itu xpe lagi yg sedihnya hari2 dua tiga kali cucuk sana sini amik darah nk test..siannya anak ibu.

Walau apa pon,membesar kamu sangat mengajar ibu tentang tanggungjawab ibu dalam sebuah kehidupan dan peranan mak ibu dulu2.

note : i am 16 week n 3 days preggy.

3 YOUR COMMENT... 8-):

mzhany berkata...

anie, take care yer...jaga diri dan baby;)

syafisyifa' berkata...

aik..yg pejah dgr dari kawan2,kalau misi tau kita cikgu,depa lyn kita elok2.

d'anie berkata...

hany, thanks... :))

pejah : spital swasta la, tgh pagi buta..kol 2.30am.. yg kat spital SP tu ok..doc dia mmg best..siap buat lawak lg masa nk cek laluan..hahaha

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."