Khamis, 31 Mac 2011

Comelnya..!!! Sapa tu ??

30 mac 2011 :: Petang dah sampai rumah. Kol 6.30 pm.
Bawa budak p lawan netball.. Balik rumah ja, danial dah ada melepak kat rumah jiran sambil ngadap sepotong kek. Awak mmg suka menziarah sambil makan yek.. anak..anakkk !!

Bapaknya sedang mengkrroookkhhkan diri dalam bilik mesti dah xsedaq anak merayap ke rumah jiran. Lagipon kami berdua ja berjiran kat kuaters guru ni.. Maknanya anak kau anak aku sentiasa bertandang..hakhakhakss

Mmg dah niat nk bli split aiskrim mat kool kawanku tu kat danial time blk, so beli la sbg upah kena tinggal lama..

Selesai makan2 n jilat2 dengan selamba danial pakai ini... ni sume sbb abahnya terlupa simpan mende tu elok2 lepas guna le tu..alih2 dah jd keja mainan danial lak sambil dok berlakon2 sorg2 dia..hahaha


* sorry la kualiti gambar yg sgt tidak memuaskan.. padahal dah guna blackbary dah tu..maybe adjasment xcukup.. kikikiiii..

31 Mac 2011 ::: Net ball kami jd johan kumpulan tau.. n hrni dah lawan utk final.. Kami Jadi JOHAN keseluruhan.. best3 !!! 17-8 dan 10-6.

2 YOUR COMMENT... 8-):

mzhany berkata...

aiskrim itu yg menarik minat hany uuuu....

d'anie berkata...

hany ..mmg sodapppp!!! n lazat!!

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."