Ahad, 8 Mei 2011

Saya selsema !!!

uwaaa..
sedih ni. tekak rasa perit. hidung tersumbat sebelah. mata suda pedih2 sikit.. dah nk msuk 4hr dah mcmni.. selsema.

Biasanya..
org trismester pertama ja yg alah-alahan ni.. lepas tu dah oke n kuat dah.. saya terbalik gamaknya..ataupun mmg musim dia kot. maklom la cuaca pon dah x nentu.. sat2 dia hujan..lama2 dia panas..sat2 dia mendung..lama2 panas terik kontang sgala bagai ada..

Tapi ..
syukur jgk sebab time dok berjaga, tidoq xtentu, makan xtentu time exam tu kuat la plak..xde rasa sakit or longlai semacam ja..syukur alhamdulillah. bole lalui dengan jayanya time2 exam ritu..

Jadi..
kiranya saat ni rasa cam xsedap badan x slesa ja rasa. kalo pressure sure panas serang, peluh serang.kalo nak marah kat dak2 sklh ni..mula la menggelisah, peluh menitik2 kat dahi.. tangan mula basah ngan peluh.. hati dap dip dup kencang..rasanya..xbole nk control pon rasa panas n peluh meleleh ni..

apa kjes????

tapi adik baby tetap aktif bergerak ke sana ke sini.. :-)

2 YOUR COMMENT... 8-):

mzhany berkata...

ani, selamat hari ibu...

d'anie berkata...

hany, thanx.. u are next !! :)

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."