Isnin, 13 Jun 2011

Terengganu Menunggu


Sejak malam piala FA ritu, semua rakyat terengganu termasuk rakyat menumpang mcm saya ni tertunggu-tunggu !!

Apa tidaknya, rakyat kelantan sebelom perlawanan bola start dah umum cuti dah.

HAhhahaha macam la aku yg penat dok kejar bola yg bollat tuh !!

Tapi , rakyat jati n menumpang ni teruja la ngan kemenangan team bola tu..
Lepas shari sehari member lain2 tu dok nunggu news from MB dalam tv or radio.

Serius, saya xamik port mana pon pasal cuti2 ni sbb mcm dah basi ja org patutnya bagi anncmnt time kemenangan ritu ni tidak.. tapi kalo dah bagi terima je la... TAK KAN NAK TOLAK REZEKI kot !!! muahahahaahaahahahahha :D

2 YOUR COMMENT... 8-):

mzhany berkata...

bila cuti??? hehehe nyebok jugak walaupun tidak menetap di ganu ;)

d'anie berkata...

hany,
Ahad ni baru cuti. Lambat umum..huahuhuaaaa..org ganu dah marah dah..kikikkikiiiii

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."