Selasa, 26 Julai 2011

GET 'A'

alhamdulillah, mlm td dapat berita dari tuan guru besar melalui sms, hehehe..sempoinya gb baru i oke..dia bgtau ada budak dah dapat 'a' dalam subjek matematik .

syukur alhamdulillah... akhurnya dapat jgk budak tu 'a' dlm maths..
maknanya last2 kopak yg sy bg tip2 tu berjaya jgk budak2 tu aply dlm mnjawab trial upsr hr ahad n isnin kemarin..

sepeninggalan sy dlm cuti berpantang ni, guru besar akan ambil alih dlm mengjar n membimbing budak2 thn 6 matematik...bukan calang2 orang oke guru besar i tu, sbbnya beliau penah ngajar selama 18 thn matematik thn 6.. setelah naik pangkat sbg guru besar br dia stop involved dlm upsr..kiranya sgt bruntung budak2 i thn ni..harap2 dapat 'a' lebih ramai lagi tahun 2011 ni.. insyaallah..

mode : tgh tunggu turn nak chek up kat doktor kat klinik kuala nerang,kedah sudah..kan saya sedang nunggu brsalin di negeri tumpah darahku..cewaah3..heheh

1 YOUR COMMENT... 8-):

mzhany berkata...

ani, nak id fb, huhuhu nak add.;)

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."