Sabtu, 20 Ogos 2011

APA TU???

alhamdulillah.
dapat present :-)
tapi kalo ada kat umah sendiri kan beshhh
sebabnya kat umah ada wifi.
jadi bole la layan mende tu guna wifi..kan3
xpe sabar ibu sabar ibu..lagi 24 hari ja lagi..pastu bole blk umah sendiri dah..hikhik..

stakat ni xda la nk berebut2 ngan si abam danial ngan mende tu. sbb dia pon dah ada gadjet dia sendiri.. tp dah syaratkan kat dia mesti n wajib ikut jadual!!!

adik aisy???
sabar le dik, awak baru 22 hari umonya..

2 YOUR COMMENT... 8-):

mzhany berkata...

dapat ipad kah...hihihi

D'aNie berkata...

Hany: hihihiii..alhamdulillah..

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."