Rabu, 26 Oktober 2011

WORDLESS WEDNESDAY || minyak panas



aaaaaaaaaaaadddddddddddddduuuuuoooooooooooiiiiiiiiiii sakit !!
nasib baik ibu yg kena kalo anak ya allah minta simpang n jauhkan lah kemalangan spt ini, amin.


4 YOUR COMMENT... 8-):

umialya berkata...

naper bleh jadi gini? mg cepat baik, amin

syafisyifa' berkata...

baik2 ani.semoga cepat lega ya

D'aNie berkata...

Umi alya : nak masak telur dadar. Menu last dah. Tgn terkena pemegang kuali dan tertunggeng minyak trus tumpah kat tgn..sakit sgt2.. Alhamdulillah stakat ni xmenggelembung sBb lepas kena trus rendam 1jam dlm ais..

D'aNie berkata...

Pejah :: alhamdulillah lps menggeletar tgn ni skang dah oke..

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."