Rabu, 9 November 2011

WORDLESS WEDNESDAY |ADIK :: WARDED





xde apa yg boleh di tulis lg just uplod pic ni je la sambil tggu adik tdo kat katil dia.
masuk ni dah 4 hari kat ward.
kes : demam + batuk berkahak.
date n time : 6 nov 2011, 9.00 am
age : 3 moths 1 week
weight : 7.02kg.

4 YOUR COMMENT... 8-):

m@y berkata...

Kesian aisy mama ni..cepat2 sembuh ye.Kalo leh cuti nak je balik tgk dia..papa plak gi laut. Kalo x bley zass balik pi tgk bombom nih.Cepat2 sembuh tau baby..

D'aNie berkata...

Adik : kemarin n pg ni dah cerdas skit dah, alhamdulillah..demam pon dah stabil suhu bdn dia..cuma batuk sgt. X kerap tp bila skali batuk kesian tgk, susah nk brnafas..baby lg kan dia xpandai buang kahak.. Masih guna oksigen

syafisyifa' berkata...

Kesian baby.moga cepat sembuh ye

D'aNie berkata...

Pejah: alhamdulillah, lepas 5 hari dok baru ble discharge..moga2 sihat walafiat hendaknya, Amin

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."