Rabu, 23 Mei 2012

WW : 9 bulan yg Lalu

Tanggal Hari Rabu yg lalu..
kejadian malang ini berlaku..
water drip cross line.....
tangan membengkak spt belon..
sian adik aisy
skang selepas 9bulan
alhamdulillah..

5 YOUR COMMENT... 8-):

syafisyifa' berkata...

awat tangan aik aisy?ksian dia...alhamdulillah dah sembuh ye

D'aNie berkata...

Pejah: time ni ms admit kuning hrtu, kuning tinggi sgt jd kena masuk air, kan tgn dia dok xdiam hari kejadian tu kuning dia dah turun,ani mmg nk suruh berentikan air tu tp xsempat bgtau doc dah jadi camtu sbb line jarum yg cucuk tu xmasuk betul2 nyebabkan air masuk bawah kulit bukan dlm badan so bengkaknasib baik cepat perasan..

mzhany berkata...

alololo, geramnya tengok...mmuahhh tumpang cium sikit yer ;)

D'aNie berkata...

hany : bole.. sila kan :))

syafisyifa' berkata...

Laaa ksian adik aisy.syukur dah besaq sihat dah dia

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."