Isnin, 20 April 2015

TERINGIN NAK BUAT CAKE

Salam sayang semua.

Aaihhhhh lahhh..bila tiba2 trnampak kawan kita uplod pic cake hati ni pon berbunga bunga nk baked a cake. Seceria kek yang kawan kita upload tu.

Tambahan efek pic cake sangat menyelerakan..

Tapi sampai sekarang xpandai2 nk bakar cake. Kalo stakat nk kukus tu bole la yang simple n mudah aja la.

Dah cuba bakar kek haritu habis rentung dibuatnya. Sebab sayang kite seniri yang makan tau. Last2 tekak dah xleh telan sbb pahit. Terpaksa masuk bakul sampah. Tapi itu ada lah 1st n last try. Punya la merajuk. Hihihihi..lawak plak bila terkenangkannya..hahaahha

Teringin sangat nk buat kek cheese la. Brownies la. Kek span la. Kek xspan la. Tp tu la bila tak mula memang payah nk mula tp bila dh mula mesti hari2 nk buat kan. Takutnya xdan makan dh buang sebab tak sedap..hahaha..

Jadi mcmna nak mula untuk membaking yek.!?!?!?!?!?

Hurmmmmmmm kena google dengan lebih kerap ni. Tapi buat masa skrng nu xmampu lagi kot. Busy bebenor rasanya. Maybe soon. Yes soonnnnnnn...lepas acara menjahit jahit selesai kita cuba membaking plak yea. Nak cuba jugak. Mesti cuba!!!!!

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."