Jumaat, 15 Mei 2009

FEVER

Tiba-tiba je jadi cam ni..bkn berdua, sorg je.But...lets guess sapa yg betul2 yg kena fever..Yang pasti muka tersenyum sambil pejam mata tu saja inteprem sbb terdengar ibu nk take picture. Anak,anak..ibu tgh sibuk lekatkan koyok kat kpla abah, dia pun sibuk soh lekat kat dia jg..Ibu sibuk bg abah makan ubat n minum air,dia pun sebok mintak nak ubat jg,katanya dia demam sama abah..

Ibu selimutkan abah ngan kain tapi danial sibok mintak nk selimut tebal,alih2 belasah je towel ibu..Kiranya hari ni dah 2 hari demam,xpenah2 nye abah demam camni..tkt jg melarat tapi alhamdulillah ptg td dah ok sket dah ble bgn n jln2 kat dpn umah.Tu pun slps bgn pegi solat jumaat td yg jd segar sket.






1 YOUR COMMENT... 8-):

RainMe LeoBellicose berkata...

Demam tu seni hidup. Cewah... semua seni. Tak bleh jadi ni :)

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."