Rabu, 13 Mei 2009

Pengorbanan

Walaupun dak2 thn 6 ni di btau dah bln 5,masih ngan sikap sambil lewa n xnak study pulun2..xmo buat ulangkaji seniri lg,mesti kena paksa n segala bagai lg..Sume benda all teachers n sir2 ni la yg kena reminder kan..biasa la nama pun budak,kan.Klau xde yg nk pantau xda yg nk menasihat n xde yg nak tegur diorg akan buat apa yg dia fikir yg terlalu simple n mudah,dan itulah minda budak n anak-anak kecil.dan itulah yg ada dlm kotak fikiran diorang.


so inisiatif guru2 djah 6 ni cam gini selang semalam.

Menolong selagi ada keringat untuk anak-anak desa ini maju dan berjaya.


TETAPI..yg sorg ni special sket,dan dia tidak seperti rakan2 yg lain seusianya..klau ada kat sekolah n asrama ni pun dah memadai..dan tahun ni perubahan yg paling besar dalam hdup dia..

3 YOUR COMMENT... 8-):

RainMe LeoBellicose berkata...

Saya rasa budak tido tu akan jadi seorang pemikir hebat! Cara tido pun dah ada nilai seni. Posisi tido pun profesional..

D'aNie berkata...

seni is flexible

Rieyuzie Zainul berkata...

letih betui dah tu..hehehe!!!..tapi gitula kalau jadi cigu kan..mesti kena pentingkan kemajuan pupils..ya x? nak2 lagi tahun 6 kan..dah la UPSR..penting tu...

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."