Ahad, 5 Julai 2009

SELEPAS MENYEPI...

Rasa cam banyak benda nk di critakan disini.Sepanjang 2minggu lalu me tersangatlah busy. Manakan ngan UPSR nye ngan netball team ngan markah nk diisi lam buku pelapor murid n macam2 lg la.

Selamat kembali ke blog ni. for me n my followers. Mcm2 berita gembira nak me syer ngan sume .first tentu-tentunya ttg dak2 team netball kitorg yg jadi johan setiu pd hr jumaat 24th june yg lalu. lam acara ASAT.wakil asrama desa skolah rendah berlawan di smk saujana,setiu.

Second of coz la ttg my darling hubby iaitu dah bergelar student smula on 29th june bebaru ni kat maktab n slama 3 month ni la dia akan berulang-alik ke kampus dato' razali di k.tganu. so every morning he wake up at 5.45 am. nak bersiap2 n standby nk gerak kol 6.30 am.This perubahan plg drastik my laling hubby lakukan lam hi dup dia. n termasukla me. maklumla after posting 2003 till 28th june 2009 never bgn awal2 camtu (except bln ramadhan la) tok pegi kerja. at least 6.45 br bgn sbb skolah ats bukit, bkit lak atas rumah we all.so leh jln kaki or by car or by motor.tp sbb nk antar our little prince ke umah ngasuh naik la keta sudahnya. tu xjadi maslah..ni sume sbb ngan rela hati soami ku untuk further study katanya.dia rela n redha.tiap hr blk umah mesti crita best2 time kuliah kat i.maybe ni salah 1 cara nk release tensionnye kot. n mmg mata soamiku akan bersinar2 time bercrita bab2 tu.me pon tompang skaki.hehehe..sbb klakar gak..

and third is sbb JOHAN PERINGKAT NEGERI NETBALL ASAT kategori rendah seterusnya mewakili TERENGGANU ke prgkt KEBANGSAAN yg akan berlangsung pada 24 till 28 June di Bukit jalil..im proud to be the coach.hehehehe..bkn senang nk sampai tahap ni.!!!! without pelbagai pengorbanan yg dah me lakukan.

Klau penat lelah tu jgn ckp la..klau duit ringgit pon jgn disebut la.n yg pasti TIME,bnyk masa free dah dikorbankan..fizikal lg terasa ngan lenguh2 sana sini ngan urut2 sana sini ngan muka ku yg dah sunburn tahap bontot kuali ngan anakku yg dah la ma ditinggal2kan n keadaan rumah tunggang langgang.n ditambah bermasam muka ngan pihak2 yg xsuka kat skolah tu,kononnya klass diabaikan,hey u please la,every night sume cikgu2 termsk me buat klass tok djah 6 tau,ko je yg xnmpk sbb sedap berdengkur ngan tok laki kat umah..sume kejayaan ni bkn dtg ngan sniri la wey,msti de usha..

to dak2 netball team,congrats atas kejayaan yg korang cipta tok SKBM2009 ni..tahniah......go team go..kita truskan perjuangan kita on 24 till 28 dis July.






1 YOUR COMMENT... 8-):

IzzaLia berkata...

tahniah Ani,sbq ja la....kdg2 yg baik buat2 x nmpk,nmpk yg kurang ja..xpla janji Allah nmpk pengorbanan ani tu...chaiyok (^_^)v

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."