Jumaat, 1 Januari 2010

Azam Tahun 2010

Before that.. me nk ucapkan selamat tahun baru to all of u.. Semoga tahun ini membawa seribu kebahagiaan , seribu kejayaan serta dipenuhi keredhaan.

Azam tahun 2010...

****check out this list ****

  1. Tahun ni me budjet nk turunkan lagi berat badan..huhuhu..(azam thn lps nye ;p)
  2. Nak wat lesson plan seminggu siap!!! (sbb thn lps tulis ngan tangan..maleh..jd thn ni wat ngan laptop..just print..sbb tu rajin)
  3. Tukar carpet!!! pink cokelat.. cantik..(dah beli kat kedah..dah bentang pon.. ngeee)
  4. Tukar alas kaki,kaler merah kuning,,ada munge ditengah2..cantik.(akan dicari)
  5. Hantar danial p kelas tadika kemas..(sian anakku xleh p smart reader pun..maklum la kawasan tmpt tinggal me camni .. )
  6. ehem..ehem..ehem. nk wat adik kat danial..huhuhuu..insyaallah.
  7. Pakai sarung kaki ke skoll..jaga kaki sket..
  8. Nk slow2 kan penggunaan facebook. (nk fokus ngan study sket..harap2 my hubby baca this note..n sila jgn jeles ;p)
  9. Nak banykkan beribadat wajib n sunat..(jgn lupa ngan posa nazar.. ???)
  10. Nak eratkan lagi hubungan kekuargaan kami 3 beranak..(kerap gaduh2 la sejak akhir2 ni.even benda kecik2 pon dah xbckp ngalahkan perang dunia ke-3..tensen..so darling,jgn bt istri u terasa hati n me.. jgn bnyk2 ragam n peel n cr pasal..hehheee)
DAH!!! ENOUGH!!
banyak2 t xsempat nk laksanakan..so sempena 2010..cukup le setakat 10 ni je dulu..

"WELL DONE IS BETTER THAN WELL SAID"
"As You Go The Way Of Life You Will see a Great Chasm. JUMP... it is Not as wide as You Think"

2 YOUR COMMENT... 8-):

Cik Anie berkata...

salam kunjung balas..blog u lagi rock bebeh..
tapi takleh nak follow...

D'aNie berkata...

xleh nk follow saya ke..tu kat sebelah tu dah ada muka awak..hehehe.. ermm camne ngan nufnang tu ye..xpe ke kita isi butiran yg sebenar cam ic number tu..lama dah nk buat tp konpius la..maklum la bkn blogger tegar le katakannn

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."