Rabu, 20 Januari 2010

en Isyar Naik Pangkat!!!




Baru je rasanya selesai wat entry, anak msuk skool..Nampaknya abah dia pon dpt skool br gara2 ley naik pangkat ke GURU PENOLONG KURIKULUM (GPK1).. Ni baru betul2 hero ku msk skolah..

Kedua2nya adalah hero hatiku..yuhhuu..

Setelah hampir 6thn weols ditugaskan dalam sebuah skool yg sama, rasa cam kekok je sbb start next week dah xde kat skool yg sama. Sebelum ni weols duduk berjauhan selepas berkahwin, sorg di Selayang Baru thats me. n suami di Terengganu. Tapi utk jangkamasa yg singkat shaja, alhamdulillah ..tp dpt merasa jugak duduk berjauhan n tau penat lelah n susah payah berjauhan.

So peluang yg diberi untuk ditugaskan di skool yg sama, sgt2 dimanfaatkan.. Sepanjang 6thn tu sgt happy di skool sama, biarla org cakap ,xboring ke skool sama,asyik2 tgk muka dia je,kat umah tgk muka sama,kat tmpt keje muka sama..TP dgn bangga me jwb."camtu le best,camtu la sayang. xyah dok jauh2" n ada lagi mulut jahat tanya, xrasa nak tukar ke bandar ke..eee cam nk cili je mulut tu,ele, ko duduk le kat bandaraya ke city ke kalo ngajor cam cipan nk wat pe,lbey baik ko duduk kat ulu tp ngajor tip top n ley tlg anak org kampung sini,anak mlayu jgk ..n skali lg me jawab"dah bahagia n suka dok kat sini" trus sengap n xkata pe2 dah.. oooiii dah lari tajuk sket nih..

Kini dah tiba giliran me n hubby diasingkan tpt keje sbb dinaikkan pangkat, alhamdulillah. Walo gaji dah naik tp berbaloi ngan tugasan yg diberikan kelak. so, Darling, buat keje GPK1 dgn betul2 n smart,k. Berbaik ngan sume guru tp jgn sampai dipijak plk,ok.

Jadi, sayonara to SK Bukit Mundok n Welcome at SK Chalok Barat.

semasa menghantar borang peribadi di JPNT.
Selepas tu, GB weols belanja kat restoren nasi briyani,suka sgt GB ngan mknn tu,abeh ngan weols pon diajak nyekik sama.

GB ngan weols husband n wife adalah org2 kuat di skool weols. so dia sgt terasa akan kehilangan staf sebaik n sekuat bekerja weols..cewah msuk bakul angkat seniri.

n de surprise ms mkn tadi, dia Bgtau me adalah guru yg akan menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2009 nnt.(APC)

HAAAH???!!!




2 YOUR COMMENT... 8-):

Cik Anie berkata...

kalo betul la..tahniah.. rezeki anak sumer tu kan.. alhamdulillah..

respect la ngan cikgu cikgi nih...

D'aNie berkata...

betul la, tq.. alhamdulillah,sume rezeki anak. tq

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."