Isnin, 18 Januari 2010

Hero Ku dah Bersekolah!!

Kiranya ni dah masuk 3week dah danial msuk skool. sori la danial,ibu xsempat nk wat entry 1st day danial msk skool..tp kira aci la untuk ini, ibu wat post entry yg tertangguh tu ek.. Ibu senarnya xnak xcited tersangat2 ngan skool danial, sbb pngalaman lalu.. xingat ke bape kerat ari je yg danial attend class danial kat tadika tuh ;)

Ibu sgt bangga dan bersyukur sebab danial dah rajin ke skool. Ibu n Abah doakan agar danial dapat sesuatu especialy pelajaran kat tadika nun. Selain tu, danial dah pandai bawa diri di tempat croud. Danial kan dah terbiasa ngan suasana xde org kat umah so pandai2 bawa diri dan pandai2 jaga barang2 yang ibu bekalkan.

lagi 1, jgn lawan ckp cikgu, tau... tapi menjawab every soklan yg cikgu tanya, tu ibu n abah sgt2 galakkan. Pandaikan diri seniri pakai sluar kecik n besar tau..Jangan Lupa!!!

So, ni harapan Ibu Abah.. Ibu n Abah berdoa danial akan menjadi seorang anak yang bijak, pandai,pintar,berilmu, berbudi,dan yg paling penting anak yg soleh.InsyaAllah.


1 YOUR COMMENT... 8-):

Cik Anie berkata...

aminnn... mudahan-mudahan jadi anak yg bijak..

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."