Khamis, 3 Mac 2011

Majlis Maulidur Rasul

Kenapa ngan entry sebelom ni??
Tiba2 donlot n share dr you tube bagai..
Dah tu nasyid yg dahulu kala lg..walo pon begitu, nasyid2 nya tetap best n penuh pengertian dan keinsafan. Pendek kata lagu dulu2 mmg best n mantop la..


Sebenar nya, ada majlis sempena Maulidur Rasul peringkat sekolah pd 1/3/2011 hrtu. Jadinya sy share melalui you tube ke blogspot kerana laptop yg guna hrtu x bole nk donlot trus.. jd kaedah itu le guna nya..hihiiii


Majlis berjalan lancar , mcm2 aktiviti di isi.. ada ucapan2 , ada nasyid2, ada tayangan dan ada kuiz..pendek kata best la majlis tu..


weols sume guru2 pompuan dah agree nk pakai jubah hitam, cikgu2 laki kena pakai baju melayu lengkap bersamping.. so jadi la cam ni..

cikgu cikgi gigirls.. roppe kumpln nasyid dah jadinya ^__*

amboiiihh..segak aih..cikgu cikga laki-laki sklh ambe.. ^__^
terdiri jgk dr PIBG 2 org, EOI (juruteknik e-book murid) 1 org.


saya pon dah mcm ustazah dah.. selesa juga pakai jubah ni time2 ngandung gini *__*

Habeh je berarak ke masjid, ada tazkirah kat masjid dr Mantan Pensyarah BAKI, menceritakan sirah junjunagn Rasulullah.. Selesai jek berarak balk ke sklh pulak utk makan2.. Dah lapar ni weeehh.. maklum la ibu2 mengandung ni selera tahap gaban, pantang perut kosong mula la menggelisah duduknya..hihiii..maklum la tgh lalu makan, makan la kan.. hikhikk.. selesai makan, tunggu apa lgi cargas pulang la ke rumah.. sayonara..

Terima kasih kerana majlis semua berjalan lancar


3 YOUR COMMENT... 8-):

syafisyifa' berkata...

yo anie.bes tau kump nasyid tu.sdap kan lagu dia?..:)

pejah ms pegnen pn pakai jubah.mmg selesa.tp bila perut pejah dh besaq dh tak celuih dh jubah tu.sbb beli saiz kecik..hehe

NOOR FATIN berkata...

comelnya dia. heeh

d'anie berkata...

pejah : wah3..mmg pon bila peyot dh membesar dah xmuat dah jubah tu..anie pon amik doble troble saiz tu sbb nk pakai lagi walo dah boyot pon..hikhikhik

fatin; tq fatin sweet

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."