Jumaat, 23 September 2011

D'KAMPUNG



assalamualaikum..

rasanya ini adalah jumaat yg kedua terakhir utk kami 3beranak berada di kampung.
rindu rasanya nk blk rumah kat tganu.

dah lama xjenguk rumah. dah lama xbau katil kat umah..dah lama xmain masak2 kat dapur rumah..dah lama le jugak xmenyapu sampah kat bawah sofa merah kotak2 tu..heheh.. rindu rasa.. (€'_")

walo apa pon , kat kampung halaman adalah yg terbaek!!!
sume ada.. mak ayah adik2 anak2 dan segalanya..cuma hidup kami anak beranak xlengkap la tanpa abah ada disisi..

so, insyaallah 2hb oct ni akan berangkat pulang ke 'home sweet home' walopon tmpt tu jauh n mcm2 masalahnya tp tetap jd home sweet home kami ank beranak..


2 YOUR COMMENT... 8-):

Raimi Syazwan ♌¹³ berkata...

Salam,
Smoga sihat semuanya (intro skema)

Abis ajer UPSR, sy trus kena pergi kursus KSSR math thn2. Jem, seminggu plk tu kat PKG Permaisuri.
Dlm masa tu ada sehari trpaksa skip, kena pergi sekolah sbb ada prob Data SMM.
Sy tanya GB, Math mcmana? GB jwb "....(nnti smpai skolah try la tanya)..." Dgr2 math skolah kita lebih dari 3org yg dapat A. Respect la kat Pn. Rozaini..
Sains plk, sy call Hesyam Fikri, respon dia dah buat sy goyang. Dia bgtau, murid target sains paling tinggi pun dapat 23/30 bahagian A. Trus sy xberani nak semak paper sains.
Apa2 pun welcome back to SKBM, msti tgh senyum tu..

D'aNie berkata...

Wasalam. Nk kena tulis ayat skema jgk ke..hikhik..so lps ni mmg kena amik trus la MT year 2 tu yek..hehehe..
Kalo camtu, alhamdulillah..
Tp berkat ngajar 2 org cikgu tu kot..sy cuba yg terbaik selama 7bulan tu..yg selebihnya GB n bdk2 tu sendiri le kot..sy jgk gembira kalo lbh dr 3 org dah yg dpt A , harap2 ramai lg la..wah gitu..hahah..cg raimi pon apa kurangnya tunggeng terbalik ngajar SC..hehe

Anyway tq..tggu sy masuk ngajar 24 or 27 hb oktober nnt..hehe..

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."