Isnin, 26 September 2011

PEBERET


setiap org suka makan,kan..
tp dlm suka2 mkn tu mesti la ada makanan yg paaaaalling kita suka..kan!
xkira umo. budak kecik ka budak besar ka org kecik ka org besar ka..wajib ada mknan yg jd peberet,kan..

bagi anak sulong sy ni yg sorang ni suka mkn apa saja jenis mee..apa saja jenis spagheti..apa saja jenis roti @ bun, kalo cream bun mmg peberet la... nasi pon suka gak tp ikut mood.nasi telur kicap mmg wallahweyy la.. .hahaaahaa..tp makan jgk!! ahaha kena paksa..kalo xpaksa pon kadang2 dia minta..ala dah besar la katakan dah 6 thn pon..

tp senarnya dia suka mkn burger..hehehe..sebijik bole abis sorg2 dia..tp xmo sos cili. bup mayonis mau lebih..wah kau anak, siap demand2 bagai..tgk la pic yg smpt amik mlm tu..saja bg comotkan muka..kunonnya peberet tahap melampau la..huahuahua :p

2 YOUR COMMENT... 8-):

mzhany berkata...

waa seronoknya tengok dia makan. mmg betol2 peberet la nih, habis comot...senyum puas ;)

D'aNie berkata...

Gitu lah, hany..
Nak2 lak skang ni ramai yg dok layan dia..hadoii mcm2 prangai buleh..

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."