Isnin, 7 Februari 2011

Small Vacation

Small vacation tp fully of sentimentel value.... Love..love..Love...

Cuti raya cina, tp melayu pun cuti gak tau, 1 Malaysia la katakan..

Sempena itu,
AYah + Mak + Abang + Kakak+ Adik2 + anak2 saudara
telah berkunjung ke teratak serba kekurangan saya dan suami..

Tapi itu la , Home Sweet Home kitorg..

Jadi sesi menjelajah oleh mak ayah n family ke terengganu bermula lagi setelah thn lepas aktiviti ini berlaku..

there is the pichas2..




4 YOUR COMMENT... 8-):

mzhany berkata...

eh eh pasar payang...hehee singgah pulau duyong tak? kampong hany tuh. pasal watermark tuh hany beli tau anie. nanti hany emelkan kat awak eh web dia tuh

d'anie berkata...

ye la, singgah beli kepok n batik..
masuk jgk pulau duyong tu..kat area belah sini2 je.. oo kg ke ??

beli? Bape? ok set.

mzhany berkata...

hany cari email tak jumpa, huhu ke hany tak reti carik, ni dia web yang hany beli tuh, bagi hany harga murah la...anie try la ushar2 yer. pastuh email eya nih, dia ni respons cepat tau...

http://eybizzonline.blogspot.com/

bila anie masuk blog eya nih, klik je kod kod tuh utk tgk watermark tuh yer...

d'anie berkata...

thanks hany.. ;-)

*GiVe aWay*

See You Again

...... Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda Semua ......
Segala Coretan dan Nukilan Adalah Hasil dan Hak Milik Dari Pemilik Blog ini " DeeAnie Blogspot " tetapi ada jugak yang terselit link dari google. Terima Kasih Bagi Yang Sudi Menjadi Followers dan Meninggalkan Jejak serta Komen.

"
hiduplah seperti lilin, menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."